Kecoh di media sosial, keluarga Neelofa didakwa sudah tawar hati dengan PU Riz


Sudah menjadi adat pertunangan, pasti ada bermacam-macam ujian dan halangan melanda sebelum pasangan sehati sejiwa disatukan dalam satu ikatan perkahwinan yang sah.

Begitulah juga seperti warganet yang kecoh di media sosial berkenaan hubungan antara pasangan selebriti Neelofa dan Haris Ismail atau dikenali sebagai PU Riz.

Baru-baru ini, akaun Instagram peminat pasangan tersebut @neelofaharrisofficial ada memuat naik satu posting dan menerima komen daripada seorang pengguna bernama @pidzyy.


Individu tersebut seakan-akan memberi ‘bayangan’ dan mendakwa bahawa hubungan pasangan berkenaan sedang ‘bergelora’ akibat campur tangan ahli keluarga serta sahabat.

Beri masa untuk mereka selesaikan:



Diboikot dan saling ‘unfollow’ satu keluarga?



Haris tak sesuai buat keluarga Neelofa?


Menurut individu itu, ahli keluarga dan sahabat handai tidak perlu sibuk dalam urusan hubungan seseorang tetapi berikan masa untuk mereka menyelesaikan masalah sendiri.

“Tolonglah jangan main unfollow2,” tulis individu terbabit.
Adakah komen tersebut merujuk kepada ahli keluarga Neelofa dan PU Riz? Mari kita periksa!


Setelah memeriksa akaun Instagram keluarga Neelofa seperti ibu, kakak serta adik-adiknya, ternyata mereka sudah tidak mengikuti Instagram PU Riz.


Bukan itu sahaja, IG Story mereka juga kesemuanya memuat naik ‘quote’ atau kata-kata hikmah yang hampir sama bertemakan perhubungan.







Meninjau ke laman sosial Twitter, warganet yang terkenal dengan kebolehan menyiasat mula ‘menghidu’ sesuatu yang tidak kena antara Neelofa dan PU Riz.

Masing-masing mula membuat spekulasi bagi mencari jawapan sebenar terhadap persoalan yang kini sedang membelenggu pasangan terkenal itu.

Macam sesuatu je?








Gambar Neelofa & Haris pun dah hilang



Kenapa IG Story keluarga Neelofa semua sama?

Apa yang sebenarnya terjadi? Adakah semua spekulasi itu benar-benar berlaku atau sebaliknya? Semoga hubungan mereka baik-baik sahaja. Kita tunggu saja kenyataan daripada Neelofa sendiri,

Sumber: OhMyMedia






Join our Telegram Channel
Telegram


Kecoh di media sosial, keluarga Neelofa didakwa sudah tawar hati dengan PU Riz Kecoh di media sosial, keluarga Neelofa didakwa sudah tawar hati dengan PU Riz Reviewed by Tun Carlos on December 26, 2020 Rating: 5

2 comments:

  1. Mu nikoh nge kawe jahh la lofa weh kwe pong buke ore payoh jugok stakat nok make 7 turune dok habih lah

    ReplyDelete

Powered by Blogger.