"Saya mempercayai orang yang salah." Elizabeth Tan menangis teresak-esak

 

Penyanyi terkenal tanah air, Elizabeth Tan hari ini telah memuat naik satu video di laman sosial miliknya. Di dalam video tersebut beliau kelihatan menangis teresak-esak.

Rupanya beliau menangis disebabkan oleh kecuaian pihak pengilang baju yang menghasilkan produk t-shirt keluarannya.

"Guys, saya betul-betul kecewa, tapi saya rasa gembira juga kerana baju saya sudah habis dijual. Tapi sekarang saya betul-betul kecewa kerana saya sedar pihak pengilang tak letak "tag" kat bawah. Ia sepatutnya ada tag."

"isk..isk ..tskk (menangis) .. dan dia berjanji dia sudah buat QC (pemeriksaan), dia dah janji kat Lizzy dia dah QC semua, Lizzy tak payah nak buka check."


"Saya bayar dia banyak, modal Lizzy bukan sikit. Dia adalah pengeluar baju premium."

"Lizzy tak nak nangis, saya mahu semua tahu yang sesiapa yang ingin mahukan "refund" kamu boleh mohon dari LAZADA, dan mereka akan memberi refund bersama voucher tambahan."

"Lizzy minta maaf sangat-sangat kerana saya tidak betul-betul buat QC. Lizzy nak yang terbaik untuk korang tapi rupanya saya tersalah mempercayai orang lain."

"Saya minta maaf, dan terima kasih sebab menyokong Lizzy." ujarnya sambil mengusap air mata.

-sumber: FB Elizabeth Tan


Join our Telegram Channel
Telegram


"Saya mempercayai orang yang salah." Elizabeth Tan menangis teresak-esak "Saya mempercayai orang yang salah." Elizabeth Tan menangis teresak-esak Reviewed by Tun Carlos on October 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.