Isu Semasa

[Isu Semasa][bleft]

Hiburan

[Hiburan][bsummary]

Dunia

[Dunia][twocolumns]

Netizen berjaya jejaki gadis misteri yang tidur bersama lelaki mirip bekas Menteri PHSetelah tular gambar-gambar intim seorang wannita bersama lelaki mirip bekas Menteri Pakatan Harapan (PH), netizen mula mempersoal dan tertanya siapakah gerangannya wanita misteri itu.

Ada yang mengatakan wanita itu sengaja mengambil gambar tanpa kebenaran lelaki itu. Ada juga mengatakan sebaliknya. Pelbagai spekulasi telah berlegar di media sosial.

Akhirnya pada petang tadi netizen telah berjaya menjejaki akaun Instagram wanita tersebut. Akaun instagramnya telah mula "diserang" oleh tentera-tentera bawang se-Malaysia.
Komen admin, tak salahpun jika wanita tersebut mahu bercinta dengan sesiapa. Kerana itu adalah hak peribadinya.

Tetapi persoalannya kenapa wanita itu sengaja mengambil gambar ketika temannya itu dalam keadaan tengah nyenyak tidur tanpa berpakaian? Ini akan menimbulkan banyak fitnah. Apatah lagi jika temannya itu adalah seorang yang dikenali ramai?

Apapun, admin tabik dengan kehebatan netizen-netizen ini. Masakan tidak, hinggakan Kerajaan Taiwan pun terpaksa tunduk dan memohon maaf kepada angkatan netizen Malaysia. Tak perlu pun gunakan saluran Menteri mahupun Diplomat.

BACA: Gambar intim dan video bekas Menteri PH tular

BACA: Individu ingkar PKP akan ditembak sampai mati

-Tun Carlos

Akaun IG wanita yang mengambil gambar bersama lelaki mirip Menteri PH

Netizen mula membawang