Ramai terkejut Natasha Hudson dah tanggal tudungPenampilan terkini pelakon Natasha Hudson passti mengejutkan ramai pihak apabila dilihat tidak mengenakan hijab menerusi posting di laman Instagram miliknya sejak semalam.

Menurut laporan Kosmo! Online, pemilik nama Natasha Liana Hudson itu tampil berimej ‘freehair’ di acara Monsoon Wavescape Festival di Pantai Pelindung, Kuantan baru-baru ini.

Malah menerusi satu posting berbeza pula, pelakon berusia 39 tahun itu dilihat mengenakan baju-T berwarna putih dan topi berwarna hitam sambil menikmati keindahan pantai di Langkawi.

Bagaimanapun, tiada sebarang kenyataan daripada pelakon drama Bila Syaitan Berbisik itu berhubung penampilan tersebut.Sebelum ini, difahamkan Natasha mula berhijab pada 2012 dan pernah mengenakan niqab sekitar enam tahun lalu sebelum kembali dengan imej tidak berniqab.

Untuk info, dia pernah mendirikan rumah tangga sebanyak empat kali namun kesemua perkahwinannya tidak kekal lama.

Bagi perkahwinan pertama, Natasha berkahwin dengan Mohd. Faiz Mohd. Raih pada 2006 namun hanya bertahan selama empat bulan.

Perkahwinan kedua pula bersama ahli politik, Datuk Shahrin Zahari pada 2007 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Neesa Helena, 14, sebelum berpisah dua tahun selepas itu.

Natasha seterusnya bertemu jodoh dengan penyanyi hip hop Carleed Khaza pada 2012. Mereka dikurniakan dua anak perempuan iaitu Naeema Khaleela, 9, dan Faatimah, 7, sebelum bercerai pada 2018.

Bagi perkahwinan keempat pula, dia bernikah dengan seorang ahli perniagaan Noor Nashriq Sekarnor pada 2018, namun bercerai setahun selepas itu.

Sumber: Kosmo! Online (Haryati Karim) , Instagram Natasha Hudson

Join our Telegram Channel
Telegram


Ramai terkejut Natasha Hudson dah tanggal tudung Ramai terkejut Natasha Hudson dah tanggal tudung Reviewed by Tun Carlos on January 12, 2022 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.