Lamborghini sondol Perdana dan Swift dengan kelajuan tinggi dekat Jalan Tun Razak (video)KUALA LUMPUR: Sebuah Lamborghini Gallardo Superleggera terlibat dalam satu kemalangan bersama sebuah Proton Perdana dan sebuah Suzuki Swift di di Jalan Tun Razak arah Utara pagi tadi, kira-kira jam 8.20 am.

Menurut gambar yang dimuatnaik ke media sosial, kemalangan tersebut menghadang kedua-dua lorong dimana Swift terlibat terbabas ke penghadang jalan di lorong kanan manakala Perdana mangsa terbalik dengan tayarnya ke atas di lorong kiri sehingga menyebabkan kesesakan 3 km pagi tadi.

(Video) 

Kemalangan dipercayai berlaku disebabkan oleh kelajuan tinggi dari kereta mewah berkenaan.

Berdasarkan gambar rujukan, Lamborghini tersebut mempunyai kesan impak di bahagian hadapan sebelah kiri dan kanan. Manakala Swift dan Perdana mangsa dilihat terhumban dari lorong masing-masing.

Mangsa dipercayai pemandu Proton Perdana selamatsumber: WapCar.my

Join our Telegram Channel
Telegram


Lamborghini sondol Perdana dan Swift dengan kelajuan tinggi dekat Jalan Tun Razak (video) Lamborghini sondol Perdana dan Swift dengan kelajuan tinggi dekat Jalan Tun Razak (video) Reviewed by Tun Carlos on September 08, 2021 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.